Bilmærker

Audi logoAudi


Audi AG er et tysk bilfirma, en del af Volkswagen Group , producerer biler under Audi -mærket. Hovedkvarteret ligger i ingolstadt , Tyskland. Mottoet er Vorsprung Durch Technik - Fremskridt gennem teknologi .

BMW logoBMW


BMW AG er en tysk producent af biler, motorcykler og motorer. BMW har hovedkvarter i München, Tyskland. BMWs motto er Freude am Fahren - at køre med fornøjelse. For engelsktalende lande blev der opfundet et andet motto - The Ultimate Driving Machine - Den ultimative køremaskine.

Mercedes-Benz logoMercedes-Benz


Mercedes-Benz er en tysk producent af biler, lastbiler, busser og andre køretøjer, en del af den tyske koncern Mercedes-Benz Group. Mercedes-Benz' hovedkvarter ligger i Stuttgart, Baden-Württemberg, Tyskland.

Opel logoOpel


Opel Automobile GmbH er en tysk bilproducent. Hovedkvarter i Rüsselsheim am Main, Hesse. Tyskland. Siden 1929 har Opel tilhørt General Motors. Og i 2017 blev det købt af Groupe PSA - Stellantis.

Volkswagen logoVolkswagen


Volkswagen - oversat fra tysk betyder folkebil - et tysk bilmærke, der tilhører gruppen Volkswagen AG. Volkswagens hovedkvarter ligger i Wolfsburg, Niedersachsen, Tyskland.

Toyota logoToyota


Toyota Motor Corporation er den største bilvirksomhed i Japan. Det er hoveddelen af det offentlige selskab Toyota Group. Virksomhedens hovedkvarter er beliggende i Toyota, Aichi Prefecture, Japan.

Renault logoRenault


Renault Group er en fransk bilvirksomhed. En del af Renault-Nissan-Mitsubishi Alliancen. Renault har hovedkvarter i Boulogne-Billancourt, nær Paris i Frankrig.