Vi bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere vores trafik. Fortrolighedspolitik Cookiepolitik

Sælg en Bus gennem autoExus

Vil du sælge din Bus? For at gøre dette kan du bruge forskellige måder at sælge på. Tilbyd din Bus til forhandlere eller forhandlere, men husk, at prisen fra forhandleren vil være omkring 30 % lavere end markedsprisen. Du kan sætte Bus til salg på bilmarkedet, men det kræver din tilstedeværelse på stedet, og du bliver nødt til at udskyde din forretning. Du kan sætte en annonce i avisen, men i dag er der meget få mennesker, der læser aviser, og det er usandsynligt, at du finder en rigtig køber gennem avisen til en god pris. Du kan også placere en annonce på et bilsalgswebsted, og dette er den bedste mulighed, hvis du vil sælge din Bus uden at blive distraheret fra hverdagens anliggender eller arbejde. På vores websted kan du placere en annonce gratis og sælge din Bus. For at gøre dette skal du først registrere og oprette din profil og derefter tilføje en annonce.

Registrer

Tilmeldingslink

For at tilføje en annonce på vores side skal du først registrere dig. Følg registreringslinket og udfyld alle felterne - fornavn, efternavn, e-mailadresse og adgangskode. Adgangskoden skal være på mindst 8 tegn, inklusive store, små og numeriske tegn. Udfyld captchaen og så skal du aftale betingelser inden tilmelding. Herefter sendes en sekscifret kode til din e-mailadresse, som du skal indtaste på brugeraktiveringssiden , så du kan aktivere og færdiggøre din profil. Du kan også aktivere din profil via Google eller Facebook. I dette tilfælde vil der ikke være nogen kode, fordi din e-mailadresse allerede er blevet bekræftet. Du skal blot udfylde og aktivere din profil. Efter at have gennemført registreringen, vil du blive omdirigeret til hovedsiden, hvor du allerede kan logge ind som en registreret bruger og tilføje en annonce og sælge din Bus.

Opslå en annonce på autoExus - Bus

Knap sælges gratis

Nu, som en registreret bruger, kan du tilføje din Bus til vores hjemmeside til salg. For at gøre dette, klik på knappen - SÆLG GRATIS - i navigationsmenuen og vælg en Bus fra menuen. Derefter vil du blive ført til en side, hvor du kan indtaste alle data (generelle data, motor, transmission, karrosseri, ekstramateriale, pris, fotos og beskrivelse) og tilføje din Bus til salg. Nu er din annonce tilgængelig online, og enhver bruger af vores websted kan se din Bus på autoExus. Du kan finde alle dine annoncer ved at klikke på knappen - Min zone - i navigationsmenuen og vælge kategorien biler, motorcykler, lastbiler, ... og så videre. Her kan du ændre eller slette din annonce. Også i den samme menu, hvis du vælger kategorien min profil, kan du ændre din profil eller adgangskode eller slette din profil og alle dine annoncer fuldstændigt.

FAQ

Hvor meget koster det at udgive en annonce på autoExus?

Udgivelse af annoncer til salg på vores hjemmeside er helt gratis for brugerne.

I øjeblikket er der ingen begrænsninger på varigheden af at sende annoncer på webstedet. Annoncen forbliver tilgængelig, indtil brugeren sletter den.

For at gøre dette skal du registrere dig på siden eller aktivere din profil via Google eller Facebook. Vælg derefter kategorien for dit køretøj, udfyld derefter detaljerne, upload et billede, tilføj en beskrivelse, og din fortegnelse er klar til at blive offentliggjort.

Klik på knappen - Min zone - og vælg din køretøjskategori, og du vil se alle dine fortegnelser i den kategori. Klik derefter på knappen - Rediger - for at ændre meddelelsen eller på -Slet-knappen - for at slette meddelelsen.

Klik på -Min Zone- knappen i navigationsmenuen og klik på -Min profil- linket, klik derefter på -Rediger- knappen, og du kommer til en side, hvor du kan ændre din profil eller adgangskode, eller helt slette din profil og alle dine annonceannoncer.

Koden til aktivering af din konto er allerede sendt, tjek venligst din e-mail-adresse Kontroller også din spam -mappe. Din udbyder kan have placeret e -mailen med aktiveringskoden i spam -mappen. Hvis du ikke har modtaget en e -mail med en aktiveringskode, bedes du kontakte os, så hjælper vi dig med registrering https://autoexus.com/contact