Vi bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere vores trafik. Fortrolighedspolitik Cookiepolitik

Opel Crossland X Anmeldelse: Blander eventyr og komfort i en stilfuld crossover

Opel Crossland X

Opel Crossland X er en crossover SUV, der er designet til at tilbyde et rummeligt interiør, brændstofeffektive motorer og avancerede teknologiske funktioner. Den fås med to benzinmotorer, en 1,2-liters trecylindret turbomotor med 110 HK eller 130 HK og en dieselmotor, en 1,5-liters firecylindret turboladet motor med 110 HK.
Det ydre på Crossland X er præget af Opels dristige designsprog. Den har en høj kaleche, en dynamisk frontgrill og skarpe linjer, der skaber et muskuløst look. LED-forlygterne, kørelyset og baglygterne giver Crossland X et moderne og stilfuldt udseende.
Indvendigt byder Crossland X på en moderne og komfortabel kabine med masser af plads til passagerer og bagage. Instrumentbrættet og dørpanelerne er udført i bløde materialer, og sæderne er betrukket med højkvalitets stof eller læder. Infotainmentsystemet har touchskærm, navigation, Apple CarPlay og Android Auto-kompatibilitet.
Sikkerhedsfunktionerne omfatter adaptiv fartpilot, advarsel om vognbaneskift, bakkamera og automatisk nødbremse. Crossland X er også blevet tildelt en 5-stjernet sikkerhedsvurdering af Euro NCAP.
Crossland X er et alsidigt køretøj, der er velegnet til by- og forstadskørsel. Dens lille størrelse og effektive motorer gør den let at manøvrere gennem bytrafikken, mens dens rummelige interiør og store lastrum gør den ideel til lange landevejsture eller familieudflugter.
Samlet set er Opel Crossland X et fremragende valg for dem, der leder efter en praktisk og stilfuld crossover, der leverer ydeevne, komfort og sikkerhed.


eXus Dev 24.5.2023
Opels hovedkvarter i Ruesselsheim

Opel: Fremme innovation med stil og præcision

Opel logo

Opel Automobile GmbH er en tysk bilproducent. Hovedkvarter i Rüsselsheim am Main, Hesse. Tyskland. Siden 1929 har Opel tilhørt General Motors. Og i 2017 blev det købt af Groupe PSA - Stellantis. ... Opel Artikel


Opel Crossland X - Anmeldelser

Anmeldelser
- 0 / 0 Anmeldelser
Tilføj anmeldelse
- Bedøm - 0