Vi bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere vores trafik. Fortrolighedspolitik Cookiepolitik

BMW X5 Anmeldelse: Den ultimative luksus-SUV til kompromisløs ydeevne og elegance

BMW X5

BMW X5 er en luksus SUV i mellemstørrelse fremstillet af den tyske bilproducent BMW. Den første generation af BMW X5 blev introduceret i 1999, og den er siden blevet en af de mest populære SUV'er på markedet.
BMW X5 er kendt for sin sportslige køreegenskaber og kraftfulde motorer, såvel som dens førsteklasses interiør og avancerede teknologiske funktioner. Den nuværende fjerde generation af BMW X5 blev introduceret i 2018, og den er tilgængelig i flere forskellige udstyrsniveauer, herunder sDrive40i, xDrive40i, xDrive50i, M50i og den højtydende X5 M.
En af de iøjnefaldende egenskaber ved BMW X5 er dens køredynamik. X5 er kendt for sin præcise håndtering og fremragende vejgreb, til dels takket være sit baghjulstræk (selvom firehjulstræk er tilgængeligt). X5 kommer også med en række kraftfulde motorer, herunder en turboladet 3,0-liters sekscylindret motor i sDrive40i- og xDrive40i-modellerne, en dobbeltturboladet 4,4-liters V8 i xDrive50i- og M50i-modellerne og en højtydende dobbelt- turboladet 4,4-liters V8 i X5 M.
Indvendigt har BMW X5 en luksuriøs kabine med materialer af høj kvalitet og avancerede teknologiske funktioner. Standardfunktionerne inkluderer et 12,3-tommer infotainmentsystem med berøringsskærm, en digital målergruppe, opvarmede forsæder, et panorama-månetag og en elektrisk bagklap. Valgfrie funktioner inkluderer et head-up-display, et Harman Kardon-lydsystem med 16 højttalere, et underholdningssystem på bagsædet og en række førerassistentfunktioner.
Samlet set er BMW X5 en velafrundet luksus-SUV, der byder på imponerende køredynamik, et premium interiør og avancerede teknologiske funktioner. Den konkurrerer med andre luksus-SUV'er som Audi Q7, Mercedes-Benz GLE-Class og Porsche Cayenne.


eXus Dev 24.5.2023
BMW mærker

BMW: Den ultimative køreoplevelse

BMW logo

BMW AG er en tysk producent af biler, motorcykler og motorer. BMW har hovedkvarter i München, Tyskland. BMWs motto er Freude am Fahren - at køre med fornøjelse. For engelsktalende lande blev der opfundet et andet motto - The Ultimate Driving Machine - Den ultimative køremaskine. ... BMW Artikel


BMW X5 - Anmeldelser

Anmeldelser
- 3.5 / 2 Anmeldelser
Tilføj anmeldelse
- Bedøm - 0

Siden slutningen af ​​august 2017 har jeg været ejer af BMW X5 XDrive 30d. Og alligevel har ikke en eneste bil forårsaget mig så mange følelser som positive og negative. Og sidstnævnte er desværre mere, og pointen her er slet ikke i den berygtede upålidelighed af BMW -brandmaskiner, men i en helt anden.
---
С конца августа 2017 года я являюсь владельцем БМВ Х5  Xdrive 30D.И еще ни один мой автомобиль не вызывал у меня столько эмоций, как позитивных, так и негативных. И последних, к сожалению, больше и дело тут вовсе не в пресловутой ненадежности машин марки БМВ, а в совсем в другом.
Jeg ledte allerede efter en ny bil og gik ud på et testkørsel. Helt solgt. Ventetiden på X5 var lang (i Groningen), så vi gik til Rotterdam for at købe 3.0D. Bilen kører fantastisk, og med cruise control kører du endda stor fare for at sove. Vi er på ferie Gagaan syd for Frankrig, og det viste sig, at rejsen også kan være afslappet. Det er en meget flot ridebil. To ting, som jeg synes er en skam, er, at bilen i Holland er så dyr, mens du i Tyskland kan få 2 x5 "og for de samme penge. Den anden er det lave antal HP'er, som bilen ejer, men vil ændre det snart.
---
Ik was al op zoek naar een nieuwe auto en ging op een testrit uit. Helemaal verkocht. De wachttijd voor de x5 was lang (in groningen) dus zijn we naar rotterdam gegaan om de 3.0d te kopen. De auto rijdt fantastisch, en met cruisecontrole aan loop je zelfs groot gevaar in slaap te dutten. We zijn er mee op vakantie gagaan naar Zuid-Frankrijk, en daarbij bleek dat reizen ook relaxed kan. Het is een heel fijne rijsauto. Twee dingen wat ik jammer vind is dat de auto in Nederland zo duur is, terwijl je in Duitsland 2 X5"en voor hetzelfde geld kan krijgen. Het tweede is het lage aantal pk"s dat de auto bezit maar daar gaat binnenkort wat aan veranderen.