Vi bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere vores trafik. Fortrolighedspolitik Cookiepolitik

Sælge en bil - Råd

Sælger en bil

Før eller senere kommer dagen, hvor vi er nødt til at tage en beslutning og sælge vores bil, hvis vi selvfølgelig har en. Årsagerne til at sælge en bil kan selvfølgelig være anderledes. Grundlæggende sælger de en bil, fordi den er forældet , der er en ny model , du kan lide et andet brand bil eller model, og du beslutter at slippe af sted Af din ven på hjul - sælg din bil og køb en anden. Men der er tidspunkter, hvor folk bliver tvunget til at sælge en bil på grund af gæld for eksempel, eller måske besluttede en person at blive miljømæssigt neutral , besluttede ikke at forurene miljøet og sælge Hans bil med diesel eller benzinmotor. Der kan være mange grunde til at sælge en bil, som sagt, men vi vil ikke tale om det i dag. Vi vil forsøge at hjælpe dig med at sælge en bil og afsløre nøglepunkter , som du skal overveje, når du sælger din bil

Log ind

Køretøjskontrol før salg.


Bilkropsinspektion.

Lad os først starte med undersøgelse af kroppen af bilen på salgstidspunktet. Se nøje efter ridser, buler eller snavs ved samlingerne på kropsdele. Hvis der er nogen, skal du sand ned i ridser, fjerne buler eller snavs og vaske bilen godt, hvis du vil sælge bilen hurtigt og til en god pris.

Kontrol af bilkrop
inspektion bilinteriør

Inspektion bilinteriør.

Derefter fortsætter vi til inspektion af det indre af bilen. Kontroller sæderne , se om der er nogen kaffepletter f.eks. Tag alle mats ud, rengør dem. Kontroller køretøjsgulvet for snavs og støv. Kontroller køretøjsrattet og alle kontroller for svedpletter fra dine hænder. Glem ikke det loft af bilen og selvfølgelig lugter . Rengør interiøret og ventilat bilen godt, især hvis du ryger i bilen. Og læg i salon duft . Rengøringsmiddel og pænere lugten i kabinen, jo flere chancer for at sælge bilen med succes.

Undersøg motorrummet.

Åbn derefter hætten og se, hvad der foregår i dit motorrum . Hvis der er snavs, støv eller oliepletter , er det bedre at vaske motorrummet helt . Lyt ikke til folk, der siger, at du ikke kan vaske en bilmotor ... osv. Bare cover med noget batteri, generatorbælter og starter , og intet vil ske til motoren. En ren, ryddelig motorrum er stadig bedre end snavs, støv eller olie, og det er meget lettere at sælge en sådan bil.

Beskidt motorrum
Kontrol af biltransmission

Kontrol af biltransmission.

Hvis det er muligt at løfte bilen på broen, skal du gøre det. Og se nøje på hvilken tilstand slips stænger, støddæmpere, lyddæmper, bremser og så videre. Kontroller for olie eller frostvæske lækager . Hvis der er en alvorlig skade, er det bedre at løse alt eller ærligt advare køberen. Sandsynligvis vil køberen ikke se dem, når han inspicerer bilen ved salget, men tro mig, han vender tilbage. Det kan gå så langt, at retten vil annullere salget , og du bliver nødt til at returnere pengene og hente bilen tilbage. Vil du sælge en bil uden problemer i fremtiden? Vær ærlig over for køberen.

Køretøjsdiagnostik.

Først og fremmest skal du se på bilens dashboard for at se, om lysene tjek motor, ABS, olieniveau, airbags ... og så videre. Hvis alt er i orden, er det ikke nødvendigt at diagnosticere bilen. Ellers er det bedst at gøre diagnosticering af bilen og løse problemet, især hvis advarslerne er rød . Fordi køberen straks vil se på instrumentbrættet, at bilen har problemer, og forskellen i prisen på bilen vil være meget mindre, end du bruger på reparationer. Og generelt vil det være vanskeligt at sælge en bil med advarsler på panelet.

Kontroller motoren og ABS -lys på instrumentbrættet

Køretøjsdokumenter.


Kontrol af bildokumenter

Kontrol af bildokumenter inden salg.

Tag alle køretøjsdokumenter og sørg for, at alle krævede dokumenter er til stede. Og hvis ikke, er det bedre at bruge dine penge og tid på gendannelse af dokumenter , fordi det ikke vil være let at sælge en bil uden de nødvendige dokumenter . Køberen simpelthen vil ikke være i stand til at registrere bilen for sig selv, og det er også usandsynligt, at det vil være muligt at gendanne dokumenterne uden dig. Hvert land har sine egne regler og sin egen liste over dokumenter, der kræves, når du sælger en bil, så kontroller igen, om alle dokumenter er til stede.

Køretøjets kilometertal bekræftelse og servicebog.

køretøjets kilometertal påvirker den salgspris . Jo lavere kilometertal, jo bedre, og derfor er det meget vigtigt, at du kan verificere kilometertal på din bil, hvis du vil sælge bilen for mere. Hvis din servicebog ikke er udfyldt, er det bedre at kontakte dit servicecenter og lade dem sætte de nødvendige karakterer i servicebogen. Og hvis der ikke er nogen servicebog, skal du bede om en udskrivning med historien af tjenesten. I nogle lande, såsom Belgien - Car-Pass, Der er databaser, hvor du kan kontrollere historien om alle biler.

Bilservicebog

Bilpris.


Studerer bilpriser online

Hvordan bestemmer man prisen på en bil?

Nu er din bil klar til salg. Og hvordan kan man finde ud af det til hvilken pris kan du sælge en bil? Hvert land har websteder med bilsalgsmeddelelser såsom autoscout24.com, mobile.de, Bilbasen.dk, auto.ru, otomoto.pl , ... og så videre. Se på disse steder Hvor meget koster den samme bil som din, med de samme muligheder og omtrent den samme kilometertal. Men husk, hvis den samme bil sælges af en forhandler , så vil din pris være et sted 10-15% lavere end forhandleren, fordi forhandleren ikke kun sælger bilen, men og service, og en garanti derudover. For eksempel, hvis en forhandler sælger den samme bil for 20 tusind, vil din pris være et sted omkring 18 tusind, fordi du ikke har nogen garanti, ingen service, men kun en bil. Det er den pris, du kan sælge bilen til.

Pris fra en forhandler eller forhandler.

Der er tidspunkter, hvor du har brug for slippe af med bilen hurtigt , du har brug for penge presserende, eller du skal flytte, ... og så videre. I dette tilfælde kan du sælge bilen til forhandlere . Kontakt dem eller bare placere en annonce på Internettet, men allerede vil prisen være et sted 30% under markedet og dette er normalt, fordi de videresælger din bil, og dette er deres indkomst. Hvis du har brug for hurtigt at sælge en bil og du tilbydes at sælge bilen til en pris et sted 30% under markedsprisen, kan du være enig med denne pris og slippe af med bilen hurtigt.

Sælger en bil til en forhandler

Bilsalgsaftale.


Udarbejde en bilsalgsaftale

Hvordan man udarbejder en bilsalgsaftale, og er det nødvendigt?

Sælg ikke aldrig en bil uden en kontrakt af salg. Du kan ikke vide om købers planer for fremtiden og hvad der vil ske med ham i morgen. Derfor er det meget vigtigt at sælge bilen i juridiske vilkår også. skabeloner til en kontrakt kan downloades fra internettet i ethvert land og på ethvert sprog eller endda skriv det selv i cursive . Udfyld kontrakten i to eksemplarer , og sørg for at angive, hvem køber og sælger, fremstille og model for bilen, chassisnummeret, kilometertal og pris i antal og ord. Derefter underskriv både og sæt dato i bunden. Og glem ikke at de-register bilen også. Det er den eneste måde, du lovligt kan bevise, at du ikke længere er relateret til den bil.

Konklusion.

Det er alt. Jeg håber, at vores råd vil hjælpe dig med at sælge din bil til en god pris og uden problemer i fremtiden. Du kan også post dit køretøj til salg på vores websted autoexus , og det er alt sammen helt gratis . Derudover kan du dele dine ideer i kommentarerne til artiklen, måske savnede jeg noget eller måske vil du tilføje noget. Eventuelle forslag er velkomne.

Tilføj artikelgennemgang

eXus Dev 2022-10-22

Sælge en bil - Anmeldelser

Anmeldelser
- 0 / 0 Anmeldelser
Tilføj anmeldelse
- Bedøm - 0